Aurahealing

Een healing houdt in dat je bij mij thuis komt en dat ik je via mijn handen helende energie geef. Ik fungeer dan als doorgeefluik, ik geef helende energie door.
Soms worden bepaalde plekken met de hand aangeraakt, soms hou ik mijn handen een stukje boven het fysieke lichaam en werk ik in de aura.
Ook in het aurahealen ben ik opgeleid en begeleid.
Healen kan ik ook op afstand doen, maar alleen in speciale gevallen.

Voor wie is healing geschikt?
Voor iedereen die lichamelijk of geestelijk niet lekker in zijn vel zit. Ga vooral met lichamelijke klachten naar de dokter! De genezing die ik geef gaat via hele andere kanalen dan die van een regulier of homeopathisch arts. Zorg goed voor jezelf en als je wilt ervaren wat een healing voor jou kan doen dan ben je welkom.
Ik kan niet van te voren zeggen wat voor een resultaat een healing zal hebben. Je zult dit zelf moeten ervaren. In principe zou je alle ziektes en problemen als blokkades kunnen zien. Healing is erop gericht om meer doorstroming te verkrijgen. Als alles in je energiesysteem goed stroomt ben je kerngezond en geestelijk helemaal in evenwicht. Hoe gaat het in zijn werk?
Als je door mij geheald wilt worden kun je mailen naar dorine@aurareading-healing.nl of bellen naar nummer 06-33743394. Dan kunnen we een afspraak maken.
Hoeveel kost het? Een aurahealing kost 45,-- en duurt ca. een half uur.

fotografie en ontwerp: koen bierbooms fotografie