wat is een aurareading?

Een aurareading is letterlijk een lezing van de aura.
Mensen stralen energie uit. In ieder lichaam bevinden zich energiecentra die energie opnemen, verwerken en weer uitstralen. Deze centra worden chakra’s genoemd. Het totaal van die energie heet aura. Deze energie bevat informatie over jou.
Een reading krijgen levert je informatie op over het thema waar je op dat moment mee bezig bent. En biedt je als het goed is nieuwe inzichten. Soms is dat andere informatie dan je verwacht. Vaak voel je diep van binnen herkenning. Het kan ook zijn dat je eerst weerstand voelt en dat de inzichten pas een tijdje later komen.... Heel soms kan je er niets mee, voel je je niet aangesproken, in dat geval leg je de informatie naast je neer. Het gaat erom de dingen op te nemen waar je iets mee kunt.
Het is ook fijn als je sterke kanten uitgelicht worden. Wat zijn jouw kwaliteiten? Waar zit je kracht? Wat kun je daarmee?
Ik ben er van overtuigd dat mensen op aarde zijn om te leren en te groeien. Het feit dat je moeilijke situaties in je leven tegenkomt wil zeggen dat je hier wat te leren hebt. Je maakt niets voor niets mee!

De reading: Wat is je vraag??? Je mag ook meerdere vragen stellen, afhankelijk van de tijd die we hebben. Op deze manier kan ik focussen.
Ik ga ervan uit dat als je bij me komt, je een vraag voor me hebt, een concrete vraag.

fotografie en ontwerp: koen bierbooms fotografie